Murić: Skrnavljenje mezarja više od kriminala

szs002Stranka za Sandžak najoštrije osuđuje vandalski čin skrnavljenja mezarja na groblju Gazilar. Na, tim povodom održanoj konferenciji za novinare, predsednik SZS Fevzija Murić je istakao da to što se – kako je istako – nije dešavalo ni devedesetih godina, nije samo kriminalni čin već da ima mnogo širu dimenziju. On je pozvao građane na strpljnje, a od nadležnih državnih organa očekuje efijasnu reakciju i adekvatnu kaznu za počinioce.

Najoštrije osudivši vandalski čin i primitivizam iskazan skrnavljenjem mezarja na groblju Gazilar, lider Stranke za Sandžak Fevzija Murić je izrazio očekivanje da će nadležni državni organi efikasno reagovati, te da će počinioci takvog nedela na dobiti zasluženu kaznu.

szs2”Ovo se davno nije desilo u široj okolini, a posebno ne u Novom  Pazaru. Očekujemo brzu i efikasnu reakciju državnih organa, prije svega od tužilaštva i policije; da se što prije počinioci ovog nedela pronađu, procesuiraju i adekvatno kazne”, rekao je Murić.

”Želimo da znamo ko je to uradio i iz kojih motiva” – kazao je Murić i istakao da to treba da rasvetle nadležni organi, a sugrađane pozvao da i dalje imaju strpljenja i da ne nasedaju na provokacije.

”A dok se ne otkriju pravi počinioci, bez čvrstih dokaza – poručuje Murić – ne treba optiživati nikoga”.

Objavi na društvenim mrežama!